Onze referenties

Wij zijn zelf natuurlijk razend enthousiast over ons werk. Maar wat vinden onze klanten er eigenlijk van?

Inspirators
in hout

Filteren op project

Kemperink
Projecten

Kemperink
Houthandel

Ik noem jullie bedrijf voortaan ‘De drie G’s’:

- goede begeleiding

- goed vakmanschap

- goed eindresultaat

Angela

De Drie
G's

Het is fantastisch om in onze mooie en ruime veranda te genieten van een kop koffie. Ons idee is prachtig vormgegeven door Kemperink Inspirators in hout.

Weerselo

Prachting
vormgegeven

Het is een super plek en goed vertoeven. Het afgelopen halfjaar hebben we meer in het buitenverblijf geleefd dan in huis. Fijn dat we nu veel langer buiten kunnen zijn!

Hilda en Rob

Langer
buiten

Zo staat er niets, en zo staat er binnen vier dagen tijd een compleet buitenverblijf met berging! Kemperink maakte voor mijn achtertuin een op maat gemaakt en geschilderd buitenverblijf. Zij vertaalden mijn wens naar realiteit. Dat wordt genieten!

Vriezenveen

Op maat
gemaakt

Wij hebben Kemperink ervaren als een bedrijf, dat houdt van precisie: van het eerste gesprek tot en met de uitvoering. Een erg prettig team om mee samen te werken.

Nijverdal

Erg prettig
team

Ik ben erg tevreden met de salon. Ik ben vooral nog steeds erg blij met het praktische advies van Wouter om een hoekraam te plaatsen. Zo heb ik veel daglicht en een mooi uitzicht op de tuin.

Pedicure Ilse

Saasveld

Praktisch
advies

Saasveld

Wat een perfect samenspel: het fabriceren van de wanden en de uitleg van de opbouw met duidelijke tekeningen. Het is allemaal keurig verzorgd. Zo lukte het ons heel goed om de opbouw zelf te monteren.

Borne

Allemaal keurig
verzorgd

We zijn super tevreden: perfect werk door Kemperink Inspirators in hout. Het is net zo mooi geworden als we hoopten. Dank aan het hele team!

Doorwerth

Perfect
werk

Kemperink, onze complimenten voor jullie en jullie mensen! Super gasten! Service en kwaliteit staan bij jullie hoog in het vaandel. Het is nog niet helemaal klaar, maar we zijn nu al dik tevreden.

Schalkhaar

Onze
complimenten

We zijn supertevreden over het resultaat, onze Kemperink. Complimenten! Startend met een goede kennismaking, mooie sessies waarin jullie ons geholpen hebben om te komen tot een ontwerp. Complimenten zijn er ook voor de monteurs bij ons op locatie. Leuk om ze een aantal dagen over de vloer te hebben, zeer prettige mensen. Met plezier gezien hoe er aan ''de Kemperink" gewerkt is. Prachtig werk geleverd

Borne

Onze "Kemperink" in de tuin!

We zijn benieuwd of het ook zo is geworden zoals Wouter dat in zijn creatieve geest had bedacht. We zijn er in ieder gevel erg blij mee!

Tubbergen

Creatieve Geest!