Kemperink Projecten

Heb je plannen voor een stoere veranda, een degelijke schutting of een luxe buitenverblijf? In zes overzichtelijke stappen nemen we je mee van plan tot oplevering. Het resultaat? Een op maat gemaakt project. Precies zoals jij het wilt. En natuurlijk met de kwaliteit en de exclusiviteit waar we om bekend staan.

Inspirators
in hout

Onze werkwijze

Kennismaking

Je hebt een leuk plan en misschien heb je zelfs al inspiratie opgedaan in onze showroom. Dan is het tijd voor een vrijblijvend gesprek met Wouter. Dat doen we op afspraak, zodat we alle tijd voor je hebben. Na afloop heb je alles op een rijtje: je wensen, de mogelijkheden, de vorm, een globale plattegrond, de financiën, de materialen en de planning. Je vragen zijn beantwoord en we leiden je graag rond in onze showroom.

Plan van aanpak

We gaan aan de slag met de informatie die je ons gegeven hebt. Je krijgt een duidelijke tekening en een offerte. Die werken we per onderdeel uit, zodat je precies weet wat je investering voor elk onderdeel is.

Tweede gesprek

Tijd voor nog een bak koffie! Tijdens dit gesprek bespreken we de offerte en de tekening. Je krijgt antwoord op je vragen en we bespreken de eventuele aanpassingen Moet de veranda toch een metertje breder? Dat kan. Wil je toch een extra raam in je tuinhuis? Doen we. Je gaat pas naar huis als je helemaal tevreden bent. Je leest alles thuis op je gemak door, slaap er gerust een nachtje over.

Akkoord

Gefeliciteerd! We gaan je plannen uitvoeren. We kunnen ons voorstellen dat je staat te trappelen om te beginnen. Dat doen wij ook! Daarom beginnen we direct na je akkoord met de planning, het verder uitwerken van de tekeningen en de bestellingen. Zo kunnen we straks op tijd en goed voorbereid starten.

Uitvoering

Ga je het zelf uitvoeren, doen wij het voor je of pakken we dit project samen op? Aan jou de keuze. Als wij voor je aan de slag gaan, dan garanderen we je een vlotte en efficiënte uitvoering. We hebben alles immers al voorbereid én we beschikken over een montageteam met diverse specialisten en vakmannen. Een totaalpakket dus.

Resultaat

Het is zover. Je idee is werkelijkheid geworden. Samen lopen we alles nog even na, zodat we de laatste puntjes op de i kunnen zetten. Heb je naderhand nog vragen, dan kun je natuurlijk altijd bij onze terecht. Onze service stopt niet op de opleverdatum.
Zo, en nu lekker genieten van het buitenleven. We wensen je veel plezier.

Maak een afspraak

Projecten

Op vakantie in je eigen tuin? Kies dan voor een Kemperink buitenverblijf.

Zondagochtenden met koffie en een krantje. Zwoele zomeravonden met een glas wijn en wat hapjes. Met een overkapping geniet je het hele jaar van het buitenleven.

De kapschuur is de sfeervolle oplossing voor ruimtezoekers. Voor je gereedschap, je oldtimer of voor het opslaan van bijvoorbeeld hooibalen.

Extra werkruimte nodig? Regelen we voor je. Van werkplaats tot hobbyruimte en van kantoorruimte tot praktijk. Natuurlijk houden we rekening met je wensen wat betreft isolatie en ventilatie.

We werken met zijn allen steeds meer vanuit huis. Hartstikke praktisch, maar werken op je slaapkamer of aan de keukentafel is niet echt ideaal. Wat wel ideaal is? Een Kemperink kantoorruimte.

Je kent het probleem vast: waar laat je de kussens van je tuinset, het tuingereedschap, de fietsen en de skibox? Een houten berging lost je probleem op. En we maken hem zó, dat hij perfect bij je woning past. Want het moet er natuurlijk ook goed uitzien.

Buitenverblijf
Overkapping aan woning
Kapschuur
Hobbyruimte
Kantoorruimte
Berging

Over jou

Op vakantie doen we het bijna allemaal: lekker buiten zitten tot ’s avonds laat. Kaarsjes aan, wijntje erbij en kom maar op met de olijven en de nootjes. Maar waarom zou je dat alleen in het buitenland doen? Het kan toch ook gewoon in je eigen tuin?

Hoe dan?

Heel simpel. Het idee is het belangrijkste. Of je nu helemaal blanco bent of dat je met een moodboard en kleurstalen komt: het maakt ons niet uit. In alle gevallen helpt Wouter je met het uitwerken van je idee. Hij vertaalt je wensen naar een ontwerp met tekeningen. En dat kan ie hartstikke goed, want hij kent de theorie én de praktijk. En is ook nog eens erg creatief.

En wie gaat het dan bouwen?

Aan jou de keuze. Ben je zelf handig of ken je iemand met twee rechterhanden en voldoende tijd? Dan leveren wij je alles wat je nodig hebt en dan wensen we jullie heel veel bouwplezier. Heb je vragen, dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Laat je de bouw liever aan een prof over, dan staat ons deskundige bouwteam voor je klaar.

Kortom

Je kunt kiezen voor:

  1. informatie en advies van ons specialistenteam, dat bestaat uit Wouter (bouwkundige), Roy (calculator) en Erik (bouwkundig tekenaar)
  2. de levering van alle benodigde materialen, waarbij je zelf monteert
  3. montage door het professionele bouwteam van Kemperink

Keuzestress?

Je krijgt bij ons alle tijd en aandacht. Daarom werken we op afspraak. Geniet van een goeie bak koffie (of thee), laat je inspireren door de voorbeelden in onze showroom en bespreek je ideeën met een expert. Je gaat pas weg als al je vragen beantwoord zijn.

Maak een afspraak

Ik noem jullie bedrijf voortaan ‘De drie G’s’:

- goede begeleiding

- goed vakmanschap

- goed eindresultaat

Angela

De Drie
G's

Het is fantastisch om in onze mooie en ruime veranda te genieten van een kop koffie. Ons idee is prachtig vormgegeven door Kemperink Inspirators in hout.

Weerselo

Prachting
vormgegeven

Het is een super plek en goed vertoeven. Het afgelopen halfjaar hebben we meer in het buitenverblijf geleefd dan in huis. Fijn dat we nu veel langer buiten kunnen zijn!

Hilda en Rob

Langer
buiten

Zo staat er niets, en zo staat er binnen vier dagen tijd een compleet buitenverblijf met berging! Kemperink maakte voor mijn achtertuin een op maat gemaakt en geschilderd buitenverblijf. Zij vertaalden mijn wens naar realiteit. Dat wordt genieten!

Vriezenveen

Op maat
gemaakt

Wij hebben Kemperink ervaren als een bedrijf, dat houdt van precisie: van het eerste gesprek tot en met de uitvoering. Een erg prettig team om mee samen te werken.

Nijverdal

Erg prettig
team

Ik ben erg tevreden met de salon. Ik ben vooral nog steeds erg blij met het praktische advies van Wouter om een hoekraam te plaatsen. Zo heb ik veel daglicht en een mooi uitzicht op de tuin.

Pedicure Ilse

Saasveld

Praktisch
advies

Saasveld

Wat een perfect samenspel: het fabriceren van de wanden en de uitleg van de opbouw met duidelijke tekeningen. Het is allemaal keurig verzorgd. Zo lukte het ons heel goed om de opbouw zelf te monteren.

Borne

Allemaal keurig
verzorgd

We zijn super tevreden: perfect werk door Kemperink Inspirators in hout. Het is net zo mooi geworden als we hoopten. Dank aan het hele team!

Doorwerth

Perfect
werk

Kemperink, onze complimenten voor jullie en jullie mensen! Super gasten! Service en kwaliteit staan bij jullie hoog in het vaandel. Het is nog niet helemaal klaar, maar we zijn nu al dik tevreden.

Schalkhaar

Onze
complimenten

We zijn supertevreden over het resultaat, onze Kemperink. Complimenten! Startend met een goede kennismaking, mooie sessies waarin jullie ons geholpen hebben om te komen tot een ontwerp. Complimenten zijn er ook voor de monteurs bij ons op locatie. Leuk om ze een aantal dagen over de vloer te hebben, zeer prettige mensen. Met plezier gezien hoe er aan ''de Kemperink" gewerkt is. Prachtig werk geleverd

Borne

Onze "Kemperink" in de tuin!

We zijn benieuwd of het ook zo is geworden zoals Wouter dat in zijn creatieve geest had bedacht. We zijn er in ieder gevel erg blij mee!

Tubbergen

Creatieve Geest!