Kemperink Houthandel

Heb je hout voor een schutting, veranda, vlonder, gevel of buitenverblijf nodig? Kom dan even langs in onze houthandel. We hebben een ruim assortiment, dus er zit altijd wel iets bij dat perfect bij jouw project past.

Inspirators
in hout

Tuinschermen maken we in onze eigen werkplaats, dus maatwerk is geen probleem. Bepaal de maten, de houtsoort en de kleur en wij maken het voor je. En met onze eigen productie borgen we de kwaliteit.

Op zoek naar een stijlvolle afscheiding, die meer uitstraling heeft dan een hout-betonschutting? Kies dan voor een houten wand. Natuurlijk is de wand ook in diverse kleuren leverbaar. Zo past hij altijd perfect bij je woning.

Houten vloeren zijn sfeervol en warm. Ook buiten! Wij leveren ze in verschillende soorten en maten en we adviseren je over het leggen ervan. Geen tijd of geen zin? Dan monteren wij hem ook voor je.

Heb je zelf twee rechterhanden? Kies dan voor een bouwpakket van je buitenverblijf. Met een heldere handleiding en uitleg wordt de montage een fluitje van een cent. En kom je er echt niet meer uit, dan bel je ons gewoon even.

Wil je wat extra schaduw en beschutting in je tuin en hou je van groen? Dan adviseren we je een Kemperink pergola. Plant er bijvoorbeeld een roos, clematis of een bougainvillea bij creëer een heerlijk bloeiend beschut plekje in je tuin. Plaats hem zelf of laat ons het doen.

Welk hout je ook zoekt: wij hebben het. We adviseren je bij je keuze en we zagen het natuurlijk voor je op maat. Zo kun je snel aan de slag.

Is de gevel van je woonhuis of kantoorpand aan vervanging toe? We adviseren je graag over gevelbekleding in diverse materialen, kleuren en structuren. En natuurlijk is elke maatvoering mogelijk.

Schutting
Erfafscheiding
Vlonders / buitenparket
Bouwpakketten buitenverblijf
Pergola's
Hout / plaatmateriaal
Gevelbekleding

We hebben een enorme voorraad

Daarom hoeven we bijna nooit nee te verkopen. Wij snappen ook wel dat je meteen wilt beginnen als je inspiratie hebt. Daarom bij ons geen lange levertijden.

We geven je vrijblijvend advies

Voor jou is de plaatsing of de montage waarschijnlijk geen dagelijks werk. Voor ons wel. Daarom adviseren we je persoonlijk, want iedere situatie is anders.

En we helpen je natuurlijk bij de uitvoering

Besteed je de montage toch liever uit? Ons professionele bouwteam gaat graag voor je aan de slag. Van schutting tot vlonder en van gevelbekleding tot buitenverblijf: je kunt rekenen op hun vakkennis en vaardigheid.

Maak een afspraak
  • Lekker loungen in Ibiza style
  • Mooi zakelijk
  • Extra woonruimte met een warm gevoel
  • Een praktische berging

Lekker loungen in Ibiza style

Balen dat je vakantie afgelopen is? En dat je de zonnige stranden, de hippiemarkten en de gezellige terrasjes achter je hebt moeten laten? Nergens voor nodig. Met een buitenverblijf vier je elke dag vakantie in je eigen tuin.

De staanders van deze overkapping hebben we een verweerde look gegeven. Style het af met basic naturellen of vrolijke felle kleurtjes. En dan kan het grote genieten beginnen!

Bekijk alle projecten

Mooi zakelijk

Een praktijk aan huis? Regelen we! Dit project begeleidden we van het ontwerp tot de allerlaatste spijker. En het resultaat mag er zijn: een praktische én mooie pedicureprakijk aan huis.

Bekijk alle projecten

Extra woonruimte met een warm gevoel

Deze bewoners kiezen voor de natuurlijke en warme uitstraling van hout. En geef ze eens ongelijk. De kinderen zitten hier te chillen en de ouders genieten hier van lange nazomeravonden. De aanbouw is toekomstbestendig: we hebben alle voorbereidingen getroffen om er later heel makkelijk een bad- of slaapkamer van te maken.

Bekijk alle projecten

Een praktische berging

Waar laat je alle fietsen, tuingereedschap en het oude papier? In een Kemperink fietsenberging natuurlijk. Deze berging kreeg een schuifwand, precies zoals de bewoners het wilden. En het onderhoud? Daar heb je nauwelijks omkijken naar, onder andere door de zinken dakrand.

Bekijk alle projecten