Werkwijze

1: Kennismaking:

Werkwijze-1

U hebt plannen om in uw tuin de perfecte sfeer te creëren. Middels een mooi buitenverblijf bijvoorbeeld. Of een speeltoestel voor uw kinderen.
Om dit tot stand te laten komen is het verstandig eerst een inspirerend bezoek te brengen aan onze showroom. Samen met een medewerker van Kemperink kunt u eerst rustig de mogelijkheden bespreken zodat een goed beeld ontstaat van u wensen.

2: Plan van aanpak:

Werkwijze-2

Na uw bezoek beginnen we vervolgens graag aan het plan van aanpak. We stellen geheel vrijblijvend een duidelijke offerte op. En indien nodig wordt een professionele (3D) tekening gemaakt, zodat u een duidelijk beeld krijgt van uw wens. Wanneer we het geheel duidelijk in beeld hebben nemen we contact met u op, waarna we in de meeste gevallen een afspraak maken voor een tweede gesprek.

3: tweede gesprek:

Werkwijze-3

In het tweede gesprek bekijken we samen met u het plan van aanpak. Het toelichten van de offerte en eventuele tekening vind tevens plaats in dit gesprek. Hebben we voldaan aan uw verwachting of deze overtroffen? Al uw vragen worden vakkundig beantwoord en eventuele wijzigingen worden toegevoegd. We hechten veel waarde aan duidelijkheid en openheid. Ook moet uw en ons enthousiasme duidelijk terug te zien zijn in het plan van aanpak.

4: Akkoord!:

Werkwijze-4

Na het tweede gesprek zijn mensen vaak enthousiast! Meestal adviseren we daarom ook om het plan van aanpak even rustig te laten landen en er goed over na te denken. U moet er zeker van zijn dat uw wens ook hetgeen is wat wij hebben aangeboden. En uiteraard horen we u daarna dan het liefst zeggen: Wij gaan akkoord!

5: Uitvoering:

Werkwijze-5

Nadat u akkoord het gegeven voor het project zijn er meerdere mogelijkheden mogelijk. Bouwt u het project zelf of laat u dat liever over aan onze ervaren vakmensen?
Misschien vindt u het wel leuk om zelf mee te werken aan uw project. Ook dat is mogelijk. Zolang u zich er maar prettig bij voelt. Nadat onze afdeling planning met u heeft overlegd wanneer er kan worden gestart bent u weer een stapje dichter bij een mooie ‘Kemperink’ in uw tuin!

6: Het resultaat

laatste-stap-logo

Is het geen plaatje? We horen het u al zo zeggen tegen uw familie en vrienden.
Bij Kemperink vinden we het belangrijk dat u blij en tevreden bent met het resultaat. Indien nodig lopen we een project even na met onze klant.
En wat als we dan hebben ingepakt, op weg zijn naar de volgende klant en u heeft nog vragen? Maakt u zich geen zorgen. U kunt ons te allen tijde bellen of bezoeken. Wij blijven, waar nodig, altijd klaar staan voor onze klant.
En dan is het nu tijd om nog meer te genieten van het buitenleven.
Tot snel. Tot Kemperink!

Kemperink B.V.

Ootmarsumseweg 34

7665 SB Albergen

 

0546-539136

info@kemperink-bv.nl

 

Openingstijden

Maandag:08.15 - 12.30 13.15 - 17.30

Dinsdag:08.15 - 12.30 13.15 - 17.30

Woensdag:08.15 - 12.30 13.15 - 17.30

Donderdag:08.15 - 12.30 13.15 - 17.30

Vrijdag:08.15 - 12.30 13.15 - 17.30

Zaterdag:08.30 - 12.30

Zondag:Gesloten